Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: У ДСНС у Кіровоградській області
Дата: 4 травня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/05/04/rjatuvalniki-nagadali-pro-neobhidnist-dotrimannja-pravil-pozhezhnoi-bezpeki.htm
суспільство, 4 травня 2017

Рятувальники нагадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки

У ДСНС у Кіровоградській області


Щоб нагадати жителям правила пожежної безпеки та навчити, як вберегти своє життя і майно від зазіхань «червоного півня», рятувальники продовжують проводити  інформаційно-роз’яснювальну роботу у населених пунктах області. 


4 травня рятувальники за сприяння представників місцевої виконавчої влади спілкувались з мешканцями с. Клинці Кіровоградського району. Мова йшла про основні причини виникнення пожеж у житловому секторі, про те, як їх уникнути та як поводитись, якщо стали свідком пожежі або ж займання сталось у власній оселі. Фахівці пожежно-рятувальної служби наголосили громадянам, що небезпечно палити вогнища біля житлових і господарських будівель, спалювати суху траву на відкритих територіях, користуватись несправними побутовими електроприладами, розпалювати груби чи печі, якщо вони несправні. 


Не оминули у розмові з громадянами і питання безпеки у екосистемах, оскільки тепла весняна погода сприяє відпочинку на природі, а поряд із селом є ліс. Рятувальники наголосили на обережності при розведенні багать та дотриманні правил безпеки під час відпочинку біля водойм.


Крім того, працівники Служби порятунку закликали громадян бути уважними й обережними, оскільки нерідко під час відпочинку та господарських робіт на присадибних ділянках й городах виявляють боєприпаси часів Другої світової війни. Усім громадянам по завершенню розмови рятувальники вручили листівки з правилами поведінки у різних надзвичайних ситуаціях.


   



1788Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: