Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 3 квітня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/04/03/v-oleksandrii-vidbuvsja-raionnii-etap-festivalju-druzhin-junih-pozhezhnih.htm
суспільство, 3 квітня 2017

В Олександрії відбувся районний етап фестивалю дружин юних пожежних

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


31 березня у м. Олександрія на базі районного будинку культури пройшов районний етап фестивалю дружин юних пожежних. Для школярів – це завжди довгоочікуване свято, адже воно збирає не лише однодумців, а й веселих, кмітливих та активних підлітків.


Цього разу перемогу в конкурсах виборювали 14 команд м. Олександрія та Олександрійського району. Учасники демонстрували свої здібності, використовуючи для цього усі види мистецтв: літературу, музику, хореографію, вокальне, образотворче та ораторське мистецтво. У свої виступи учасники додавали і елементи гумору, що був своєрідною родзинкою кожної візитки, адже у веселій та дотепній формі правила безпеки краще засвоюються слухачами. 


Крім того, яскравості виступам додавали елементи костюмів та декорації, виготовлені власними руками. По завершенню конкурсу «Візитка» учасники продемонстрували свої знання в галузі медицини, виконуючи завдання медичного конкурсу. Враження від почутого і побаченого на святі залишилися особливі, адже декілька годин поспіль між юними пожежними точилася запекла боротьба за право представляти честь міста і району на зональному, а потім і на обласному етапі фестивалю. 


Складним було завдання цього дня і у членів журі, до складу якого увійшли представники місцевого підрозділу У ДСНС в області та освітяни, адже досить непросто було визначитися, хто із команд краще подав матеріал та легко встановив контакт із глядацькою залою. Проте, підрахувавши загальний бал за всі конкурси, журі все ж визначило переможців. 


Перемогу здобули 4 міські команди: Загальнонавчальний заклад №10, НВК «Ліцей інформаційних технологій – спецшкола ІІ ст.», НВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №19 – ДНЗ «Лісова казка», ОНВК «ЗНЗ І-ІІІ ст. №17 – ліцей» та 4 районні команди із загальноосвітніх шкіл с. Червонокам’янка, Протопопівка, Ясинуватка та Головківка. Відповідно команди, що здобули перші місця на цьому етапі, а це – загально-навчальний заклад №10 м. Олександрія та Червонокам’янська ЗОШ І-ІІІ ст. Олександрійського району, представлятимуть свої навчальні заклади на зональному етапі фестивалю, на якому визначаться абсолютні чемпіони районів, що автоматично стануть учасниками обласного етапу фестивалю. 


Наразі ж районний етап завершився, але вражень і в учасників, і в глядачів залишилось чимало, а найголовніше, що всі вони поповнили свій запас знань з безпеки життєдіяльності.


 


2124Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: