Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 28 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/28/rozpochalasja-oblasna-biblioaktsija-dlja-maljukiv-ta-ihnih-batkiv-chitai-ja-budu-sluhati-.htm
суспільство, 28 березня 2017

Розпочалася обласна бібліоакція для малюків та їхніх батьків «Читай, я буду слухати!»


27 березня в Кіровоградській обласній бібліотеці для дітей ім. Т.Г.Шевченка в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання розпочалася обласна бібліоакція для малюків та їхніх батьків «Читай, я буду слухати!». 


Як відомо, найкращою формою для опанування малечею того чи іншого матеріалу була і залишається форма казкової оповіді. Саме таку розповідь обрали бібліотекарі разом з офіцерами патрульної поліції м. Кропивницький, щоб в доступній та ігровій формі пояснити дітям основи правил дорожнього руху. За допомогою казкових героїв, лісових звірят, які вперше потрапили до міста, де багато гомінких вулиць та перехресть, заповнених автомобілями, малеча познайомилася з дорожніми знаками, світлофорами, з основними правилами пішоходів та пасажирів. А також із задоволенням послухали уривок з книжки Алли Сокол «Дорожня азбука малятам». 


Зустріч сподобалася маленьким читачам. Найактивніші учасники отримали від офіцерів на згадку закладки та магніти. 


   


1567Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: