Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 28 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/28/pedagogichni-pratsivniki-proveli-seminar-z-pitan-tsivilnogo-zahistu.htm
суспільство, 28 березня 2017

Педагогічні працівники провели семінар з питань цивільного захисту

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


28 березня у м. Кропивницькому в рамках підготовки до Тижня безпеки дитини педагогічні працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності провели тематичний семінар з керівниками дошкільних навчальних закладів міста на тему: «Організація цивільного захисту в дошкільному навчальному закладі та проведення об’єктового тренування з питань цивільного захисту з учасниками навчально-виховного процесу щодо надзвичайних ситуацій та дій при виникненні пожеж».


Під час семінару були розглянуті питання організації заходів цивільного захисту в закладі, планування та документальне забезпечення об’єктового тренування з питань цивільного захисту під час Тижня безпеки дитини, організація роботи органу управління при загрозі надзвичайної ситуації природного характеру.


Також був здійснений показовий тренінг з евакуації учасників навчально-виховного процесу у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та проведено виховний захід з маленькими вихованцями дитячого садка. 


   



1747Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: