Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 9 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/09/deputati-vid-ukropu-obgovorili-problemi-meshkantsiv-101-go-mikroraionu.htm
суспільство, 9 березня 2017

Депутати від УКРОПу обговорили проблеми мешканців 101-го мікрорайону


7-го березня відбулася зустріч мешканців 101-го мікрорайону міста Кропивницького з головою Кіровоградської обласної організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» Михайлом Бєжаном. На цій зустрічі також були присутні інші укропівці: депутат Кіровоградської обласної ради Олексій Мірошниченко, депутати міської ради – Володимир Зайченко та Сергій Горбовський, голова Кіровоградського міської організації УКРОПу Андрій Паливода та депутат Фортечної в місті ради Валерій Пугач. Зустріч тривала більш ніж три години та в ній взяло участь більше ніж 60 мешканців мікрорайону.


«Насправді, 101й мікрорайон є одним із найзанедбаніших в місті, я його обрав свідомо. Багато чого нам вже вдалося зробити, але набагато більший шмат роботи ще попереду. Ніхто краще місцевих жителів не знає, про ті проблеми, які існують і саме для того, щоб мати змогу вирішити ці проблеми, та підвищити ефективність нашої роботи ми і проводимо такі зустрічі», - коментує Михайло Бєжан.


Найбільше жителів проспекту Університетського, 33 турбувало питання доріг та тротуарів, адже заасфальтованим  під’їзд до їхнього будинку так і не був. «Тільки-но випадають найменші опади  вийти із двору та дібратися до найближчої зупинки стає рівноцінним, що переплести болото і так уже не перший рік» – скаржаться жителі 101-го.


Михайло Бєжан розповідає, що укропівці вже встигли внести це питання до  пропозиціях щодо ремонту об’єктів житлово-комунального господарства до галузевих програм розвитку міста Кропивницького на 2017-2021 роки і уже закладено фінансування  на ремонт та відновлення дорожньої покрівлі. Крім цього відновлять тротуари та ліквідують котлован, який вже встиг перетворитися на сміттєзвалище та знаходиться прямісінько біля житлових будинків поблизу дитячого майданчика. Також в рамках цих пропозицій завдяки укропівцям планується здійснення ремонту під’їзних піддашків, завезення 10-ти самосвалів чорнозему для облаштування клумб по проспекту Університетському 27 та 29 та обладнання паркової зони для автомобілів біля 2го під’їзду.


Ще одна проблема, яка хвилювала жителів є відсутність повноцінного дитячого майданчику, на якому б змогли гратися діти. Зараз в дворі є лише декілька гойдалок та гірка, а молодих сімей з дітьми в навколишніх будинках досить багато. Тож відповідно до численних прохань жителів пропозицію про встановлення дитячого майданчику між будинками 27 та 29 по проспекту Університетському цей пункт також внесено до програми розвитку Кропивницького і дитячий майданчик має з’явитися вже в цьому році.


Про Урядову програму з енергоефективності на 2017 рік, скориставшись якою можливо утеплити свій будинок та повернути частину коштів з бюджету розповів на зустрічі начальник відділу економіки Кіровоградської міської ради Андрій Паливода.


Окремо відбулася зустріч з мешканцями гуртожитку, який знаходиться на  проспекті Університетському, 21. Історія цього гуртожитку досить складна і заплутана, а сам будинок знаходиться в аварійному стані. При цьому власником його є ПП «Вагран». Це і ускладнює становище жителів гуртожитку, адже будинок не знаходиться на балансі міста, а тому кошти на його ремонт з міського бюджету не можуть бути виділеними.


«Тема цього гуртожитку дуже гостра та серйозна. Багато політичних сил та політиків вже намагалися на ній піаритися та обіцяли швидко розібратися з цим питання. Але, насправді, швидкого вирішення цієї проблеми не існує. Я і моя команда сприятимемо вирішенню цієї проблеми, тому що для мене та моєї командина першому місці знаходяться інтересижителів, і наїх сторожі ми стоятимемо» - говорить Михайло Бєжан.


Говорили не тільки про проблеми, так як зустріч відбулася напередодні 8-го березня, на її завершення приємним сюрпризом для жіночої половини стало привітання та подарунки від укропівців.


«Зараз ми активнопрацюємо та будемо плануємо нашу подальшу діяльність, щоб вирішити питання, які ми підняли сьогодні » - зазначив на останок Михайло Бєжан.






          

2130Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: