Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 7 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/07/zavershilasja-druga-duel-intelektualnogo-klubu.htm
суспільство, 7 березня 2017

Завершилася друга дуель інтелектуального клубу


"Що? Де? Коли м.Знам’янка", - нового проекту від Знам’янського осередку ВМГО "ФРІ" (голова Крістіна Зайченко), яка відбулася у ресторанно-розважальному комплексі "Ti Amo". Продовжили змагатися за право виходу  до фіналу команди: IndiGo (капітан Максим Карачун), "Veni, vidi, vici" (капітан Сергій Садовенко), KAMORRA (капітан Оксана Войчишина).


Всі команди показали неймовірну та вражаючу гру.  Так, команда IndiGo, яка першою сіла за ігровий стол, обіграла глядачів з рахунком 6:3. Трохи невистачило команді  "Veni, vidi, vici" щоб вирвати перемогу у глядачів. Так, в останньому 11 раунді, команда надала невірну відповідь і рахунок став 6:5 на користь глядачів. Але справжній вир емоцій та позитиву панував під час гри команди KAMORRA, яка показала не тільки високу ерудованість, а й справжню жагу до перемоги, перегравши глядачів з рахунком 6:5, поступаючись по ходу гри з рахунком 5:3.


Як і було обіцяно після завершення кожної гри з числа знавців, спонсором проекту "Що? Де? Коли? м.Знам’янка" директором ТОВ «Вагонкомплектсервіс» Юрієм Гребенюком обирався найкращий гравець і автор найкращого запитання. 


Так приємний подарунок отримали Олександ Акальмаз команда "Індіго", Юлія Кузіна команда "Veni, vidi,vici",  Наталія Хандусенко команда "KAMORRA". З числа авторів питань заохочувальний приз отримала


Соколова Аліна зі своїм питання про японських ворон. 


Окремо хочеться подякувати ресторанно-розважальному комплексу «Ti Amo» за допомогу в наданні теплого і затишного приміщення, Центру рукоділля «Модистка» (керівник Леонова Наталія) за виготовлення фірмових жилеток інтелектуального клубу «Що? Де? Коли? м.Знам’янка», переможцю "Караоке-турніру-Знам'янка" Юрію Оніщенко, Оксані Карьєвій солістці ВІА Імпульс (кер. Сергій Тітов) за чудові музичні паузи та зразковому хореографічному колективу "Веселка" Палацу культури "кер. Тетяна Часник"за неперевершену хореографічну постанову. 


І вже наступної неділі відбудеться чергова дуель, у якій зіграють ще 2 команди це команда «Інсайд» капітаном якої є тендітна та позитивна Лілія Зосімова і команда  «"БоZon Хіггса" - частинка Бога» , капітаном, якої є мужній і впевнений у собі та у своїй команді Прядко Олексій.


А ми нагадуємо, що кожен з мешканців нашого міста чи іншого населеного пункту може стати автором свого запитання, яке може бути озвучено вже на наступній грі. 


Крім того, відзначимо, що автори питань, на які не змогли надати правильну відповідь знавці, отримують приємні сувеніри. А автор найцікавішого питання, ще й заохочувальний приз. 


За завершенням дуелі всі присутні ділилися своїми враження від перебігу подій інтелектуальної гри та дружньої атмосфери, яка нестримно вирувала під час гри. Крім того всі зійшлися на одній думці, що подібні ігри не тільки розвивають логічне мислення та обізнаність, але ще й надихають до подальшого саморозвитку.


           


1569Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: