Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 7 березня 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/03/07/svjato-nablizhaetsja.htm
суспільство, 7 березня 2017

Свято наближається


Зима залишилася позаду, на вулиці вже щосили господарює весна. І, звичайно ж, всі ми з нетерпінням чекаємо на улюблене свято дівчаток, мам та бабусь. Тому, у відділі дитячого та сімейного читання Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка було проведено ряд заходів,  присвячених Міжнародному жіночому дню 8 березня.


5 березня відбувся цікавий майстер-клас «Усмішка для мами». Під час якого діти послухали казку Юлії Смаль «От би мені б таку маму» та познайомилися з різновидами вітальних листівок. Юні гості дуже сумлінно та старанно віднеслися до роботи, тому змайстрували з кольорового паперу гарні подарунки, якими привітають своїх мам та бабусь. 


6 березня – свято «Подаруй мамі квіти  і ласку!». До бібліотеки  завітали учні 2-В класу Кіровоградського колегіуму разом з мамами, бабусями, та вчителями, щоб привітати своїх найрідніших, подарувати їм вірші, пісні, танці, а найголовніше обійняти, поцілувати та сказати «спасибі» своїм мамам! Справжнім подарунком для запрошених став перегляд міні-вистави «Домашній твір». Різноманітні розважальні конкурси та ігри, в яких брали участь не лише діти, а й дорослі, підняли настрій всім учасникам свята. На завершення  заходу  юні користувачі вручили чарівним жінкам подарунки зроблені своїми  руками та познайомилися з книжковими новинками.    


Колектив бібліотеки вітає всіх жінок зі святом.


   


1871Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: