Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області
Дата: 9 лютого 2017
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2017/02/09/igor-zinchenko-mi-vdjachni-vam-za-vashih-siniv-jaki-sogodni-zahischajut-nashu-derzhavu-vid-voroga-.htm
суспільство, 9 лютого 2017

Ігор Зінченко: «Ми вдячні Вам за Ваших синів, які сьогодні захищають нашу державу від ворога»

Прес-служба ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області


Як оголошувалося раніше, 7 лютого відбувся виїзний прийом громадян для мешканців Долинського району, який провів начальник Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Ігор Зінченко.


Під час заходу вручено документи на землю 5 військовим, котрі брали або беруть участь в антитерористичній операції на сході України. Керівник управління зазначив, що сьогодні  Держгеокадастр максимально сприяє тому, аби учасники АТОскористалися правом на отримання землі в строки, передбаченні чинним законодавством. Він звернувся до присутніх на заході батьків учасників антитерористичної операції зі щирими словами подяки за щоденний подвиг їхніх дітей задля мирного майбутнього України. Загалом від часу запровадження ініціативи Урядом на сьогодні у Долинському районі Кіровоградської області учасники АТО вже завершили процес оформлення у власність 197 земельних ділянок, що затверджені на ділянки загальною площею понад 355,5 гектара. Отримали 302 дозволи на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних наділів. Після завершення процедури оформлення земельних ділянок військові на території району отримають у власність землі загальною площею більше 545 гектарів.

На виїзний прийом громадян до керівництва Держгеокадастру у Кіровоградській області прийшло 8 мешканців району. Присутні зверталися із спірних  питань щодо поновлення договору оренди земельних ділянок, що на територіях сіл Марфівка; Новогригорівка Перша,  Бокове, Братолюбівка, Варварівка та міста Долинської. А також інших актуальних питань з землеустрою і землевпорядкування. У заході взяв участь Олександр Тильний, керівник державного підприємства "Кіровоградський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою". Він надавав роз’яснення щодо розроблення проектно-технічної землевпорядної документації.


Загалом під час заходу усі відвідувачі отримали вичерпні роз’яснення на поставлені ними запитання.


      

2246Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: