Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 5 вересня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/09/05/rjatuvalniki-proveli-profilaktichni-besidi-z-meshkantsjami-raionnih-tsentriv.htm
суспільство, 5 вересня 2016

Рятувальники провели профілактичні бесіди з мешканцями районних центрів

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


Профілактика виникнення пожеж у житловому секторі один з пріоритетних напрямків діяльності рятувальників Кіровоградщини. 4 вересня масово-роз’яснювальна робота щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті відбулась у Вільшанському, Новоукраїнському, Знам’янському та Маловисківському районах. 


Рятувальники поспілкувались з мешканцями зазначених районів, звернувши увагу на дотримання правила користування електричними та газовими побутовими приладами, справності електричної проводки, справності димоходів та правильності влаштування тощо. Жителі районів охоче спілкувались з працівниками Служби порятунку, адже ця тема актуальна не тільки для рятувальників, а й для них самих. Практика доводить, що безпека власного життя, в першу чергу, залежить від свідомості самих громадян. 


Крім питань пожежної безпеки, рятувальники нагадали співрозмовникам про правила поводження з небезпечними вибухонебезпечними предметами, які часто знаходять під час проведення польових робіт.  На жаль такі знахідки і до тепер трапляються на території Кіровоградщини. Тому фахівці Служби порятунку порадили співрозмовникам не ризикувати власним життям, а у разі виявлення такого предмету відразу телефонувати за номером «101» або «102».


На останок всім співрозмовникам працівники Служби порятунку надали інформаційні листівки, з елементарними порадами  як поводити себе у тій чи іншій екстремальній ситуації.



 



1905Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: