Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Управління ДСНС України у Кіровоградській області
Дата: 12 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/08/12/sluzhba-porjatunku-kirovogradschini-procit-gromadjan-dbati-pro-vlasnu-bezpeku-pid-chas-vidznachennja-25-richchja-nezalezhnosti-ukraini.htm
суспільство, 12 серпня 2016

Служба порятунку Кіровоградщини проcить громадян дбати про власну безпеку під час відзначення 25-річчя Незалежності України

Управління ДСНС України у Кіровоградській області


Служба порятунку Кіровоградщини звертається до Вас з переконливим проханням дбати про власну безпеку під час відзначення 25-річчя Незалежності України. Оскільки небезпека може підстерігати Вас на кожному кроці:


- У натовпі:


Будьте уважними, уникайте натовпів, зокрема агресивно налаштованих груп людей, не провокуйте їх та не відповідайте на провокації з їхнього боку. Також не намагайтеся чинити опір стихійному руху натовпу, тримайтеся далі від скляних вітрин, турнікетів, сцени. У разі падіння потрібно зігнути руки і ноги, захистити голову руками. Та робити спроби  встати. Якщо з вами дитина, посадіть її на плечі та просувайтеся далі.  


- У громадських місцях:


Звертайте увагу на підозрілі предмети, які можуть виявитись вибуховими пристроями, у жодному випадку не чиніть самостійно по відношенню до них ніяких дій – повідомте фахівців за номером «101» або «102», до приїзду спеціальних служб не наближайтесь до нього та попередьте про небезпечну знахідку людей, які знаходяться поруч. 


- Під час відпочинку на природі:


Дотримуйтеся правил пожежної безпеки – не кидайте непогашених недопалків та сірників, не розкладайте багать у лісопаркових зонах, вздовж автошляхів, сільськогосподарських угідь.


Власна безпека залежить від Вас самих!



2056Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: