Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба САД у Кіровоградській області
Дата: 12 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/08/12/ruh-transportu-vid-znam-janki-do-oleksandrii-po-m-04-z-ponedilka-bude-chastkovo-zakrito.htm
суспільство, 12 серпня 2016

Рух транспорту від Знам’янки до Олександрії по М-04 з понеділка буде частково закрито

Прес-служба САД у Кіровоградській області


Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області приносить вибаченням учасникам дорожнього руху за тимчасові незручності, які виникають у зв’язку з обмеженням руху транспорту на автомобільній дорозі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине.


- Знам’янка-Олександрія популярний напрямок і за останні роки потік транспорту тут значно зріс, - пояснює начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук. – Та всі ми розуміємо, всі ми бачимо у якому стані зараз перебуває дорога. Тож якщо сьогодні не перекриємо рух – не зможемо повноцінно працювати, а значить і говорити про якість цих робіт. 


Об’їхати ділянку, на якій ведуться роботи можна по дорозі Т-1205 Кіровоград-Нова Прага-Олександрія, згідно схем проїзду, що встановлені з усіх кінців, що ведуть до цієї ділянки М-04. Орієнтовно роботи триватимуть до кінця жовтня. Про відновлення руху по автодорозі М-04 буде повідомлено на офіційному сайті Служби та у ЗМІ.



2130Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: