Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Відділ СВПР, Кіровоградська установа виконання покарань УДПтС України в області (№14)
Дата: 1 серпня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/08/01/zmagannja-z-voleibolu-vidbulosja-v-kirovogradskii-ustanovi-vikonannja-pokaran.htm
суспільство, 1 серпня 2016

Змагання з волейболу відбулося в Кіровоградській установі виконання покарань

Відділ СВПР, Кіровоградська установа виконання покарань УДПтС України в області (№14)


31 липня в Кіровоградській установі виконання покарань (№14) співробітниками відділу соціально-виховної та психологічної роботи з неповнолітніми засудженими та ув’язненими було проведено змагання з волейболу.


Ці змагання надали можливість учасникам більше відчути командний дух гри, де важлива перемога не однієї особи, а хороші результати кожного із членів команди. Це було відчутно на спортивному майданчику коли хлопці один одного всіляко підтримували та злагоджено грали. Юнаки проявили свої найкращі риси у чесній та шляхетній спортивній боротьбі. Формування у молоді навичок здорового способу життя, зміцнення їхньої загартованості та всебічне вдосконалення фізичних якостей стало головним підсумком змагань.


Сподіваємося, що юні спортсмени продовжать  славні традиції з цього видовищного виду спорту. Популяризація волейболу робить його надзвичайно ефективним інструментом поширення здорового способу життя, навчання правилам спортивної поведінки, перевиховання, самоповаги та відповідальності серед неповнолітніх. 


 



1862Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: