Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 25 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/07/25/rjatuvalniki-prodovzhujut-provoditi-reidovi-perevirki-u-prirodnih-ekosistemah-oblasti.htm
суспільство, 25 липня 2016

Рятувальники продовжують проводити рейдові перевірки у природних екосистемах області

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Рятувальники продовжують здійснювати рейдові перевірки щодо недопущення пожеж у  лісових масивах. Враховуючи, що через суху спекотну погоду в країні оголошено високий (подекуди - найвищий) клас пожежної небезпеки, а людський фактор є основною причиною виникнення пожеж, працівники Служби порятунку «101», в першу чергу, під час рейдів зосереджують увагу на проведенні роз’яснювальної роботи з відпочиваючими щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки у лісі. 




25 липня  рятувальники спільно з працівниками поліції, місцевого лісового господарства провели рейд у лісовому масиві на території Новоархангельського району. Відпочивальникам, що перебували у лісі, роз’яснили, у чому полягає небезпека кинутого сірника чи недопалка, розповіли, що у суху спекотну погоду ні в я якому разі не можна розпалювати багаття, наголосили, що за час, поки триває спека, трава перетворилася на сухостій й може спалахнути від найменшої іскри. Також громадянам нагадали, як поводитись, якщо помітили пожежу у лісі: куди повідомляти, як загасити на початковій стадії та не допустити розповсюдження вогню. Громадянам вручили застерігаючі листівки, у яких йдеться про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у лісових масивах.


Поки триватиме пожежонебезпечний період, будуть і надалі проводитись спільні  рейдові перевірки, щоб  зберегти лісові насадження  від пожеж. 

                                                                 


2013Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: