Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в області
Дата: 22 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/07/22/u-dolinskomu-raioni-rjatuvalniki-prodovzhujut-robotu-schodo-poperedzhennja-neschasnih-vipadkiv-na-vodi.htm
суспільство, 22 липня 2016

У Долинському районі рятувальники продовжують роботу щодо попередження нещасних випадків на воді

Прес-служба У ДСНС в області


Майже щодня до Служби порятунку «101» надходять повідомлення про загибель людей на воді. Причиною тому є людська необережність або незнання правил безпеки. З метою підвищення обізнаності населення щодо правил безпечної життєдіяльності працівники пожежно-рятувальної служби області постійно проводять роз’яснювальну роботу безпосередньо у місцях масового відпочинку біля водойм.


21 липня працівники Управління ДСНС в області спілкувались з відпочивальниками біля місцевого ставка у Долинському районі. 




Купальний сезон ще триває, на берегах водойм багато бажаючих поплавати та позасмагати, а вода залишається так само небезпечною для тих, хто свідомо чи мимохіть порушують правила безпечного відпочинку на воді. Тож рятувальники, прагнучи мінімізувати кількість трагічних випадків на воді, продовжують проводити попереджувальні бесіди з відпочиваючими, нагадувати правила безпеки та закликати до їх неухильного виконання. Зокрема рятувальники наголосили, що під час відпочинку на воді, не варто пірнати зі скель та різних споруд, небезпечно купатись у місцях, де неперевірені глибина та стан дна (можна травмуватись об скелясте дно, корчі) або є підводні течії, у протипожежних водоймах чи затоплених кар’єрах, не варто наражати на небезпеку тих, хто купається поруч, втягуючи їх в ігри з притопленням. І, звичайно, дорослі повинні відповідально поставитись до безпеки дітей: не залишати їх без нагляду, вчити суворо дотримуватись правил.




На завершення розмови відпочивальники отримали від рятувальників листівки з правилами безпеки та прийомами надання першої домедичної допомоги постраждалим на воді.



2325Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: