Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Дар’я Горецька
Дата: 21 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/07/21/v-oleksandrii-rekonstruiovano-stadion-za-normami-uefa-tsili-ta-plani-komandi-fk-oleksandrija-.htm
суспільство, 21 липня 2016

В Олександрії реконструйовано стадіон за нормами УЄФА. Цілі та плани команди ФК «Олександрія»

Дар’я Горецька


Сьогодні в Олександрії у будинку футболу ФК «Олександрія» відбулася традиційна передсезонна прес-конференція з метою підведення підсумків літнього міжсезоння, висвітлення завдань та цілей команди на футбольний сезон 2016/2017 та представлення новачків команди. 


Традиційно, на конференції були присутні президент футбольного клубу Сергій Кузьменко, директор ФК «Олександрія» Дмитро Кітаєв та головний тренер ФК «Олександрія» Володимир Шаран. 


На початку червня до Олександрії завітала комісія УЄФА з офіційним візитом для перевірки готовності стадіону до Ліги Європи. Одразу ж почалась реконструкція стадіону, відповідно до норм УЄФА. Це було принципове питання - проводити матчі саме в Олександрії для того, щоб жителі міста та вболівальники могли насолодитися грою. 


Майже за місяць роботи стадіон зазнав чималих змін, а саме:


- встановлено нову систему освітлення – чотири вежі з монтажем 140 спортивних прожекторів, які забезпечать рівень освітлення футбольного поля в 1560 люкс;


- оснащено футбольне поле автоматичним поливом (18 пристроїв);


- вдосконалено систему допуску на стадіон із встановленими 13 турнікетами;


- встановлено додаткові відеокамери для спостереження;


- встановлено нові входи до стадіону з боку 10 сектору;


- в 6-му секторі зробили спеціальні місця для людей з обмеженими можливостями;


- збільшена кількість туалетів (4 додаткових туалети). 


Принципом реконструювання стадіону була, перш за все, безпека та комфорт вболівальників. Вхід на територію стадіону дозволено без алкоголю. Кожна людина попередньо проходитиме первинний огляд. 


Команда ФК «Олександрія» цьогоріч мала змогу виїхати на 2 тижні на збори до Словенії, де провела 7 контрольних поєдинків, отримала 4 перемоги, 2 нічиї і 1 поразка. У літнє міжсезоння команду залишили: Денис Дяченко (СКА Хабаровск, Росія), Есеола («Арсенал» Київ), Давід Таргамадзе (проходить реабілітацію в «Шахтар» Донецьк), Максим Імереков ( за сімейними обставинами перейшов до «Торпедо-Белаз» Білорусь). Але в команду прийшли нові виконавці: Андрій Гітченко («Карпати» Львів), Андрій Цюріков («Левадіакос» Греція, «Динамо» Київ – оренда) та Максим Жичиков («Іллічівець» Маріуполь, «Шахтар» Донецьк – оренда). 


Цінова політика усіх матчів, які будуть проходити на стадіоні «Ніка», складатимуть 25-30 гривень (залежно від сектора). У наявності будуть абонементи. Ціна буде коливатися в межах 220-275 грн. 


Бажаємо успіхів, сил та терпіння, а також перемоги команді ФК «Олександрія»!



2951Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: