Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 19 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/07/19/v-katerinivtsi-proishla-vulichna-aktsija-reforma-ide-do-ljudei-.htm
суспільство, 19 липня 2016

В Катеринівці пройшла вулична акція: «Реформа йде до людей»


16 липня в селі Катеринівка Кіровоградського району Анатолій Стоян та Сергій Міценко, координатори Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада», ініційованій всеукраїнською громадською організацією «Інститут Республіка» провели вуличнуакцію: «Реформа йде до людей». Головним завданням якої було у простій та цікавійформі донести жителям Катеринівки та її гостям ключові питання децентралізації та застосування інструментів гроадської участі, з’ясувати їх готовність до самоуправління громадою.


«Як результат: сільська влада, на чолі з головою Володимиром Макеєвим, громадські активісти та жителі Катеринівки продемонстрували готовність взяти на виконання  органів самоуправління частину функцій центральної влади. Катеринівка готова до широкого самоврядування, - повідомив координатор Всеукраїнської ініціативи “ Активна Громада”  Анатолій Стоян.

 


Депутатська більшість міської ради, у свою чергу, вже пообіцяла активно запроваджувати інструменти громадської участі, працювати виключно в інтересах громади, - зазначив Обознівський сільський голова Володимир Макеєв.


Примітка. Всеукраїнська кампанія “Активна Громада” - об'єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності ВГО “Інститут Республіка”.



Контактна особа: Анатолій Стоян,  координатор Всеукраїнської ініціативи “Активна Громада” у м. Кропивницький (Кіровоград)067-792-98-42 або 095-166-39-29


e-mail: [email protected]








3003Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Таня21 липня 2016 15:45
0
Знімальна група Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO побувала в гостях у Гуменецької об’єднаної територіальної громади Хмельницької області, якій в серпні виповниться рік.
Перші зміни, перші старости сіл, перше спільне свято! Відео-нариси про Гуменецьку об’єднану громаду є тут http://decentralization.gov.ua/success/item/id/26 #село #громада #успіх #староста
Відповісти
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: