Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області
Дата: 19 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/07/19/u-period-anomalnoi-speki-rjatuvalniki-provodjat-profilaktichnu-robotu-u-lisovih-masivah.htm
суспільство, 19 липня 2016

У період аномальної спеки рятувальники проводять профілактичну роботу у лісових масивах

Прес-служба У ДСНС в Кіровоградській області


Аномальна спека, що утримується на Кіровоградщині впродовж останніх днів, вимагає особливої уваги до питань пожежної безпеки на території лісових масивів. Саме тому рятувальники спільно з працівниками поліції та лісового господарства продовжують рейдові перевірки на території лісництв. Такі профілактичні заходи дають змогу не лише виявити порушників, а й попередити пожежі через необережність з вогнем. 18 липня рейдова перевірка відбулася на території Світловодського та Новомиргородського районів. 


Відпочивальників попередили про адміністративну відповідальність за випалювання рослинності та наслідки, якими може обернутися пожежа у лісовому масиві. Також громадянам нагадали, що у період високої пожежної небезпеки забороняється розкладати багаття у лісах. За відсутності опадів до пожежі може призвести і залишений недопалок чи сірник, тому слід бути максимально уважними та обережними. У разі пожежі лісу на початковій стадії, необхідно спробувати загасити її власними силами, якщо ж займання вже поширилося, необхідно сповістити про подію за номером «101». 


На завершення розмови жителям області надали застережні листівки та настійно порадили бути обережними з вогнем поблизу лісових масивів та жнивних полів. 



2033Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: