Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Марія Щербань, Добровеличківський РВ КВІ УДПтС України в області
Дата: 19 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/07/19/u-kirovogradskii-oblasti-kompleksno-vivchae-sotsialni-ta-osobistisni-harakteristiki-zasudzhenih.htm
суспільство, 19 липня 2016

У Кіровоградській області комплексно вивчають соціальні та особистісні характеристики засуджених

Марія Щербань, Добровеличківський РВ КВІ УДПтС України в області


19 липня співробітниками Добровеличківського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції було проведено ряд заходів на території Піщанобрідської сільської ради.  


В першу чергу була проведена робоча зустріч з представниками сільської ради, оскільки співпраця КВІ та органів місцевого самоврядування окреслює декілька напрямків роботи. Під час зустрічі були обговорені особливості виконання такого покарання як громадські роботи та аспекти соціального супроводу різних категорій засуджених осіб.


На території сільської ради проживає вісім осіб, які перебувають на обліку кримінально-виконавчої інспекції. З них - три жінки. Саме цій категорії фахівцем було приділено особливу увагу: обстежено умови проживання, з метою профілактики поширених антисоціальних хвороб - усім жінкам було рекомендовано пройти медичний огляд.


Також фахівцем проведено опитування чи не являються жінки жертвами сімейного насилля.


Інспекторами КВІ, в свою чергу, проведено профілактичні бесіди із засудженими, які перебувають на обліку.


Варто зазначити, що подібні виїзди дають співробітникам отримати більш повну інформацію про соціальні та особистісні характеристики засуджених. Для останніх це є змогою відчути опіку та небайдужість.



 



2063Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: