Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Яніна Козіна, Кіровський РВ м.Кіровограда КВІ УДПтС України в області
Дата: 19 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/07/19/na-bazi-kriminalno-vikonavchoi-inspektsii-nadaetsja-postiina-psihologichna-dopomoga-zasudzhenim.htm
суспільство, 19 липня 2016

На базі кримінально-виконавчої інспекції надається постійна психологічна допомога засудженим

Яніна Козіна, Кіровський РВ м.Кіровограда КВІ УДПтС України в області


 

Психологічна допомога в системі пробації нарощує обороти. Про це говорить первинна обробка статистичних даних. Правильне і повне інформування інспекторами клієнтів системи пробації про користь і необхідність відвідування психологічних консультацій, - збільшило статистику звернень. Отримання таких рекомендацій, як вести себе в складній ситуації, як зняти стрес, як звільнитися від пригніченого   емоційного стану, як навчитися вести себе більш впевнено, як адаптуватися в соціумі- це все веде до подолання девіантної поведінки та попередження правопорушень.  




Зараз можна спостерігати зміни у ставленні до психологічної допомоги клієнтами пробації: відсутність скептицизму до роботи психолога, самостійне розуміння в необхідності психологічної допомоги, виконання рекомендацій, отриманих на консультації. Засуджені почали частіше звертатися за допомогою к психологу з особистих питань,  таких як: сімейні негаразди, проблеми с оточуючими,  нерозуміння з дітлахами. 



2433Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: