Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія УДПтС України в Кіровоградській області (№49)
Дата: 18 липня 2016
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2016/07/18/pidvedennja-pidsumkiv-sluzhbovoi-dijalnosti-vidbulosja-v-petrivskii-vipravnii-kolonii.htm
суспільство, 18 липня 2016

Підведення підсумків службової діяльності відбулося в Петрівській виправній колонії

Катерина Ляшевич, Петрівська виправна колонія УДПтС України в Кіровоградській області (№49)


14 липня у Петрівській виправній колонії (№ 49) відбулась розширена оперативна нарада за підсумками службової діяльності установи за І півріччя 2016 року.


На нараді були присутні: виконуючий обов’язки заступника начальника УДПтС України у Кіровоградській області підполковник внутрішньої служби Віталій Швецов, виконуюча обов»язки заступника начальника Управління майор внутрішньої служби Юлія Шпильова, начальник установи майор внутрішньої служби Сергій Заремба, начальники відділів та служб, персонал установи.


В ході наради заступники начальника установи,  начальники відділів та служб, виступили з доповідями про результати проведеної роботи за напрямками служб, використовуючи при цьому наглядне супроводження доповідей на слайдах. 


Розглядаючи підсумки роботи за І півріччя 2016 року, аналізувалася виконана робота персоналом установи за минулий рік, обговорювалися проблемні питання, визначалися пріоритетні напрямки діяльності на ІІ півріччя 2016 року.


В заключній частині Віталієм Борисовичем, було надано принципову оцінку діяльності установи, вказано на існуючі недоліки, завдання для покращення роботи відділів та служб. В цілому робота установи за І - ше півріччя поточного року була визнана задовільною, за умов усунення недоліків. 


Після проведення наради, був здійснений обхід охороняємої території установи, а саме: житлової території для засуджених, їдальні, банно-прального комплексу, крамниці для отоварювання засуджених.


Після проведених заходів виконуючий обов’язки заступника начальника Управління  Віталій Швецов, від імені керівництва управління подякував усім присутнім за проведену роботу та побажав здоров’я і наснаги у подальшій праці.


           



2754Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: