Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: сайт Кіровоградської ОДА
Дата: 13 липня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/07/13/stvorennja-sprijatlivih-umov-dlja-litnogo-vidpochinku-ditei-odne-z-prioritetnih-zavdan-oblasnoi-vladi.htm
суспільство, 13 липня 2015

Створення сприятливих умов для літнього відпочинку дітей – одне з пріоритетних завдань обласної влади

сайт Кіровоградської ОДА


Голова облдержадміністрації у рамках робочої поїздки до Маловисківського району відвідав дитячий оздоровчий комплекс "Лісова пісня", що неподалік с. Онікеєве. Посадовець оглянув умови у яких відпочивають діти під час відпочинку, побував у їдальні, а на центральному майданчику табору поспілкувався із малечею. Звичайно ж не обійшлося без подарунків – від керівника облдержадміністрації діти отримали спортивний інвентар.


Про роботу закладу розповіла директор комплексу Валентина Джига. За її словами територія закладу поділена на ігрові майданчики для проведення різноманітних заходів, окремо встановлені столи для тенісу, танцювальна площадка, альтанки для проведення розважально-виховних заходів. Заклад має футбольне поле, тренажерний та ігрові зали, їдальню. Ближчим часом на території табору планується збудувати басейн. Станом на 1 липня 2015 року вже оздоровлено 110 дітей, з яких 9 дітей сиріт та 37 дітей позбавлених батьківського піклування. Зараз на території комплексу перебуває більше 70 відпочиваючих.


Своїми враженнями від побаченого у дитячому таборі голова облдержадміністрації поділився із журналістами.

- Сьогодні всі діти повинні отримати сприятливі умови для відпочинку. Про це дбає держава, про це дбають і спонсори, які допомагають дитячому табору. Обласна влада й надалі докладатиме максимум зусиль, аби діти могли відпочити і набратися сил під час літніх канікул, - зазначив посадовець.


3356Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: