Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Вікторія Балазюк, Кіровоградська ВК УДПтСУ в області (№ 6).
Дата: 12 січня 2015
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2015/01/12/u-kirovogradskii-vipravnii-kolonii-proveli-operatsiju-schit-.htm
суспільство, 12 січня 2015

У Кіровоградській виправній колонії провели операцію «Щит»

Вікторія Балазюк, Кіровоградська ВК УДПтСУ в області (№ 6).

8 січня поточного року остання доба спеціальної операції під умовною назвою “Щит”, яка проводилась у всіх установах виконання покарань пенітенціарної служби України, для Кіровоградської виправної колонії (№ 6) виявилась результативною. Цікавими стали результати цього дня по недопущенню доставки в охороняєму зону заборонених предметів та речовин - повідомляє Вікторія Балазюк, Кіровоградська ВК УДПтСУ в області (№ 6).

Так, в кімнаті молодшого інспектора ВНБ з надання побачень установи було проведено догляд особистих речей громадянки К., яка прибула  у колонію на довгострокове побачення до засудженого.    Під час проведення догляду продуктової передачі було виявлено та вилучено пластикову пляшку ємністю 1 літр з надписом «Кока-Кола», в якій знаходилась рідина темного кольору з характерним запахом міцного алкогольного напою. Цього ж дня в кімнаті видачі посилок було проведено догляд посилки, яку надіслала громадянка П. родичу, що відбуває покарання в установі та виявлено прихованим шляхом серед нарізного хліба мобільний телефон марки „Самсунг”.

Такими та іншими яскравими прикладами неодноразових вилучень забороненого протягом посиленого варіанту несення служби, персонал Кіровоградської виправної колонії (№ 6) знову довів свій професіоналізм у даному напрямку роботи.


2750Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: