Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Весь Кіровоград
Дата: 10 квітня 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2014/04/10/rjatuvalniki-proveli-aktsiju-zapobigti-vrjatuvati-dopomogti-dlja-vihovantsiv-nedilnoi-shkoli.htm
суспільство, 10 квітня 2014

Рятувальники провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» для вихованців Недільної школи

Весь Кіровоград

У рамках Тижня знань безпеки життєдіяльності Світловодський міськрайонний відділ Управління ДСНС провів акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”, що розрахована як на дітей, так і на дорослих. Але, звичайно ж, найактивнішими є саме підростаюче покоління. Цього разу для проведення акції для працівників Служби порятунку відкрила свої двері Недільна школа при просвітницькому центрі Свято-Покровського кафедрального собору. Учасниками дійства стали діти віком від 7 до 13 років.Традиційно захід складався з показових виступів пожежно-рятувального підрозділу та конкурсно-розважальної програми.

 Рятувальники намагалися зробити свої виступи справжнім шоу. Гучними оплесками дітвора відзначала їх роботу. Потім бійці підрозділу показали оснащення сучасного автомобіля першої допомоги: виготовлений на базі «Валдая», невеликий за розміром, але з великою маневровістю, він досить часто буває задіяний під час найрізноманітніших надзвичайних подій – від пожеж до дорожньо- транспортних пригод та завалів. Маленькі відвідувачі школи активно підтримували і вболівали за товаришів під час конкурсів “Боївка”, “Юний рятівничок ”, «Біг з перешкодами» та у вікторинах і змаганнях. 




Цікаво, що дівчата під час конкурсів були не менш активними і вправними, ніж хлопці. Під час вікторин діти згадували інформацію з уроків основ безпеки життєдіяльності, щоб дати правильну відповідь на запитання ведучої. Комусь завдання видалися нескладними, а дехто не міг відразу відповісти чітко і правильно. 

Хоча, це ще не привід сумувати, а якраз навпаки - стимул для юних учасників вивчати, можливо більш старанно, правила безпеки. Загалом, на акції нікому не довелося нудьгувати і майже ніхто з присутніх не залишився без подарунків. Діти дізналися багато нової і корисної інформації. А це означає, що акція “Запобігти. Врятувати. Допомогти” робить свій вагомий внесок у дозвілля мешканців міста та пропаганду безпечного способу життя.

3281Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: