Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 14 лютого 2014
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2014/02/14/initsiativa-glavi-derzhavi-juvileinii-den-narodzhennja-tarasa-shevchenka-ogolositi-dnem-natsionalnogo-primirennja-znakovii-krok-dlja-usiei-ukraini-narod.htm
суспільство, 14 лютого 2014

Ініціатива Глави держави – ювілейний день народження Тараса Шевченка оголосити днем національного примирення – знаковий крок для усієї України – народ

Ініціатива Глави держави – ювілейний день народження Тараса Шевченка оголосити днем національного примирення – знаковий крок для усієї України – народна артистка України Антоніна Червінська.

 

Для усіх, хто живе в Україні, хто нині на Майдані, чи по обидва боки барикад, хто щоранку прямує у заводські цехи, на ферми, хто виходить на засніжене поле і думає, яким виросте хліб, для усіх, хто лікує, навчає, сидить за кермом чи комп’ютером, Україна – наш спільний і єдиний дім.

Я родом із Житомирщини, все життя живу і працюю на Кіровоградщині, а співаю про Україну по всіх світах. І ні на хвилиночку ніколи не сумнівалася, що краще нашої землі і наших талановитих, працьовитих людей немає.

Нам Господь велів жити в мирі та злагоді на одній землі, тому я щиро підтримую ініціативу Президента Віктора Януковича, щоб святий, великий день 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка став днем національного примирення.

Нехай не ультиматуми, а прості слова Кобзаря звучать у наших серцях: "Обійміться ж брати мої! Молю вас, благаю!"



4730Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: