Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 23 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/08/23/minulorichni-divo-pisanki-nikomu-ne-potribni-.htm
суспільство, 23 серпня 2013

Минулорічні диво-писанки нікому не потрібні?

Кіровоградський художник Андрій Кадигроб опублікував на своїй сторінці у facebook фото диво-писанок, які 24 серпня минулого року  брали участь у конкурсі в рамках параду вишиванок на честь Дня Незалежності. Цього року витвори митців з різних регіонів України просто викинули! Щоправда, не на смітник, але безумовно, вони перебувають у жалюгідному стані. Такаж доля спіткала і кіровоградську театральну диво-писанку, яка стала кращою зпоміж 18-ти представлених.














Андрій Кадигроб прокоментував свої фото: "Сумно. Буду просити забрати нашу писанку до Кіровограда".

Звичайно, сумно, адже над свторенням незвичайних арт-об'єктів працювали кращі митці. І диво-писанки могли б стати окрасою парку чи скверу у рідному місті. Наприклад, у Кіровограді на гроші, що були отримані у якості нагороди за перемогу, художники розмалювали ще одну велетенську писанку, яка наразі прикрашає двір Спасо-Преображенського собору.

А найголовніше - цього року в рамках прокету  "Парад вишиванок" відбувається демонстрація  "Диво-птахів". Невже  рукотворних велетенських казкових пернатих спіткає така ж доля, як і диво-писанки? 


5443Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: