Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: за матеріалами сайту "весь Кіровоград"
Дата: 22 серпня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/08/22/svitlovodchanin-perepliv-kremenchutske-vodoshovische.htm
суспільство, 22 серпня 2013

Світловодчанин переплив Кременчуцьке водосховище

за матеріалами сайту "весь Кіровоград"

Державна служба з надзвичайних ситуацій покликана рятувати людей із найскладніших ситуацій, але передусім Служба порятунку пропагує безпечне життя, адже будь-яку біду краще попередити. Саме тому, коли житель Світловодська з обмеженими фізичними можливостями (немає правої ноги та правої руки), інвалід I групи Сергій Михайленко, вирішив здійснити заплив через Кременчуцьке водосховище на 3000 метрів, рятувальники не залишилися осторонь цієї події, повідомляє У ДСНС у Кіровоградській області.


Аварійно-рятувальний катер «Затока» постійно супроводжував плавця, до того ж на борту перебувала мобільна група та працівники водолазно-рятувального відділення державної пожежно-рятувальної частини №17 м.Світловодська.

Понад годину Сергій йшов до своєї мети, а присутні, затамувавши подих, чекали результату. Фінішувавши він запевнив, що почуває себе відмінно, і радий з того, що здійснив свою давню мрію, а також пообіцяв оточуючим, що незабаром подолає ще більшу дистанцію, адже сила духу та волі – це шлях до здійснення найсміливіших задумів.

4741Перегляд
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: