Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 25 червня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/06/25/kirovogradskih-zhurnalistiv-navchali-pitannjam-reproduktivnogo-zdorov-ja.htm
суспільство, 25 червня 2013

Кіровоградських журналістів навчали питанням репродуктивного здоров'я

У п’ятницю, 21 червня у затишному приміщенні Кіровоградського прес-клубу представники кіровоградських ЗМІ та інтернет-активісти дізнались про те, які проблеми можна і треба висвітлювати у сфері репродуктивного здоров'я. 

Журналісти опановували інформацію про сучасні методи планування сім’ї та збереження репродуктивного здоров’я, про актуальні проблеми репродуктивного здоров’я населення Кіровоградщини та про особливості висвітлення теми репродуктивного здоров’я в ЗМІ. Хлопці і дівчата у рухливих вправах дізнавались, яке тендітне наше здоров'я і як легко його занапастити. Найбільш жваве обговорення викликали міфи про контрацепцію - на жаль, у сьогоднішньому світі дуже мало обізнаності у цьому питанні.

ДОВІДКА: Програма “ Здоров’я Жінок України”, що виконується Інститутом досліджень і тренінгів ім. Джона Сноу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, працюватиме в пілотних регіонах України, а також на національному рівні протягом п’яти років (2011-2016 рр.). Програма спрямована на захист репродуктивного здоров‘я українських жінок і сімей шляхом покращення використання сучасних методів контрацепції як альтернативи не планованим вагітностям і пов‘язаним із ними абортам.  Серед пріоритетів програми - створення можливостей для жінок і пар приймати поінформовані рішення щодо планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, покращення знань постачальників послуг з сучасних методів планування сім’ї, а також їх клінічних і консультативних навичок, а також допомога у створенні національного і регіонального політичного середовища, сприятливого для планування сім’ї і репродуктивного здоров’я.


4456Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: