Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 16 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/05/16/kirovogradski-pravoohorontsi-propagujut-zdorovii-sposib-zhittja.htm
суспільство, 16 травня 2013

Кіровоградські правоохоронці пропагують здоровий спосіб життя

Напередодні Дня захисту дітей у рамках реалізації вимог Програми профілактики злочинності та правопорушень на 2012-2015 роки за сприяння обласної організації ФСТ «Динамо» та відділення національного олімпійського комітету в Кіровоградській області у місті Кіровограді проведено спортивні змагання для підлітків.

Учасниками заходу стали 7 команд – «Олімп-бокс, «Ван-Вей», «Корсар», «Олімп-таеквон-до», команда ДЮСШ №1, ДЮССШ № 3, а також  команда дітей, які потребують особливої уваги.

У програмі змагань були як естафети та дартс, де учасники мали змогу продемонструвати свої вміння, швидкість та спортивні навички, так і олімпійська вікторина, в якій дітям потрібно було за кілька хвилин дати відповіді на запитання, пов’язані зі спортом.

Переможне перше місце зайняла команда «Корсар» ДСЮСШ «Динамо-Олімп» відділення таеквон-до. Друге місце виборола команда ДЮСШ № 3, а на почесній третій сходинці опинилася команда «Ван-Вей» ДСЮСШ «Динамо-Олімп» відділення таеквон-до.

Крім того, змагання з дартсу проводились і в командному, і в особистому заліку. В особистому заліку в змаганнях перше місце зайняв член команди «Олімп-таеквон-до» Чернеча Олег, друге і третє місця вибороли вихованці ДЮСШ № 3 Банявічус Ернест та Блохін Дмитро.

Та не зважаючи на те, що призи та титули переможців отримали не всі, адже все ж таки, це змагання, організатори впевнені у позитивному впливі таких заходів. Діти мали змогу випробувати себе, побачили, над чим їм ще потрібно працювати, які навички вдосконалювати, та головне – вони знайшли нових друзів, побачили новий позитивний приклад та переваги здорового способу життя,  навчилися толерантності і просто весело провели вільний час.

-  Учасники заходу – як вихованці спортивних шкіл, секцій, так і діти з девіантною поведінкою, які перебувають на обліку та потребують особливої уваги. Ми сподіваємось, що таким чином ми сприятимемо тому, щоб відвернути дітей від впливу вулиці, що вони братимуть приклад зі своїх однолітків, стануть на шлях виправлення і віддаватимуть перевагу здоровому способу життя, – розповідає старший оперуповноважений в особливо важливих справах відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Кіровоградській області Оксана Яценко.

Ці змагання – підготовчий етап Всеукраїнського фестивалю «Динамо – дітям», присвяченого Дню захисту дітей.

   

4179Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: