Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 16 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/05/16/internet-tsentr-podaruvav-veteranam-viini-radist-spilkuvannja.htm
суспільство, 16 травня 2013

Інтернет-центр подарував ветеранам війни радість спілкування

Інтернет-центр ОУНБ ім.Д.І.Чижевського вже кілька років ініціює благодійну акцію до Дня Перемоги  «Skype - народу», під час якої всі бажаючі ветерани зможуть БЕЗКОШТОВНО поспілкуватися зі своїми товаришами  з інших міст та країн. Цього року Акція проходила тиждень, з 6 травня по 12 травня. Ветерани виявили бажання  поспілкуватися в онлайн-режимі зі своїми однополчанами або людьми, з якими їх пов'язала війна.

Ветерани міста напередодні Дня Перемоги поспілкувалися за допомогою Skype-технологій в Регіональному тренінговому центрі “Бібліоміст”, який працює при Інтернет-центрі бібліотеки . 

Географія ветеранського спілкування вражає: це дзвінки  не тільки в російські і українські міста і села, а й латвійську Ригу, вірменський Єреван, азербайджанський Баку. Другий рік у травневі дні приходять постійні користувачі Інтернет-центру ветерани Всеволод Михайлович Колос та Володимир Олександрович Коропалов.

Ми знаємо, що не всі люди літнього віку розуміються на новітніх технологіях, але якщо це повідомлення читають діти, онуки ветеранів, у ваших руках — унікальна можливість подарувати радість спілкування своїм найближчим людям, прийшовши з ними до бібліотеки. Не втрачайте такої нагоди!

Радість спілкування, тепло посмішок, щирість сліз і щедрість спогадів - це вдячність людям, які відстояли право на життя мільйонів людей.

Організація Акції «Skype Народу», присвяченій Дню Великої Перемоги, стала для нашої бібліотеки доброю традицією.

   

4366Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: