Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 15 травня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/05/15/pid-chas-vchorashnoi-zlivi-u-kirovogradi-zatopilo-meshkantsiv-budinku-scho-na-popova.htm
суспільство, 15 травня 2013

Під час вчорашньої зливи у Кіровограді затопило мешканців будинку, що на Попова

Вчорашня злива у Кіровограді одним принесла радість, а іншим – клопіт. Так, вже двадцять років поспіль мешканців верхніх поверхів десятиповерхівки, що знаходиться за адресою вул. Попова, 18, корп. 2 під час злив затоплює. Люди скаржаться, що вода тече по стелях, стінах і накопичується на підлозі. Мешканці 10-го, 9-го та 8-го поверхів вже втомилися робити ремонти. В під’їзді та квартирах тхне сирістю та цвіллю, пише "весь Кіровоград".


Коли розпочинається злива люди одразу вдягають резинові чоботи, хапаються за відра, миски, ганчірки і самотужки вибирають воду.

За словами мешканців, дах будинку протікав одразу, як тільки його здали в експлуатацію. За ці роки не було жодного капітального ремонту. Звернення до міської ради, в ЖЕК та в інші інстанції користі не
принесли.

А вчора під час зливи квартири цього будинку знову «попливли». Люди спробували ще раз звернутися в різні інстанції з проханням про допомогу, однак єдиний, хто відповів на їх дзвінки був депутат Кіровоградської міської ради Артем Стрижаков. Йому показали, як виглядають квартири після зливи, в якому стані знаходиться дах. Наразі складається акт та готується депутатський запит в міську раду.



4610Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: