Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: сайт http://www.kmu.gov.ua
Дата: 17 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/04/17/ukrzaliznitsja-priznachila-sche-odin-bezperesadkovii-kupeinii-vagon-spoluchennjam-kiiv-kirovograd-kiiv.htm
суспільство, 17 квітня 2013

Укрзалізниця призначила ще один безпересадковий купейний вагон сполученням Київ-Кіровоград-Київ

сайт http://www.kmu.gov.ua

Враховуючи численні побажання пасажирів, Державна адміністрація залізничного транспорту України з 18 квітня 2013 року призначає безпересадковий вагон купейного типу, що курсуватиме між Києвом та Кіровоградом у складі поїзда №76 Київ – Кривий Ріг.

Згідно з розкладом руху безпересадковий вагон відправлятиметься із Кіровограду щоденно о 23.36 і прибуватиме до Києва у складі поїзда №76 Кривий Ріг – Київ.

З Києва безпересадковий вагон відправлятиметься щодня у складі поїзда №76 Київ – Кривий Ріг та прибуватиме до Кіровограду о 05.52.

Попередній продаж квитків на вищезазначений безпересадковий вагон буде відкрито вже найближчим часом.

Нагадаємо, що з 25 лютого 2013 року між Києвом та Кіровоградом курсує плацкартний безпересадковий вагон у складі поїзда №76 сполученням Київ – Кривий Ріг.

Таким чином з введенням купейного безпересадкового вагону пасажири, які подорожують між Києвом та Кіровоградом, будуть мати не лише пряме сполучення, але і можливість вибрати найбільш зручний тип вагону та прийнятну вартість проїзду.

Державна адміністрація залізничного транспорту зацікавлена у створенні комфортних умов перевезень для пасажирів. Для забезпечення належної якості перевезень Укрзалізниця очікує на виконання Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава" щодо отримання коштів з Державного бюджету України на оновлення пасажирського рухомого складу.

7228Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: