Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 9 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/04/09/kibernetiko-tehnichnii-koledzh-pid-zagrozoju-zakrittja.htm
суспільство, 9 квітня 2013

Кібернетико-технічний коледж під загрозою закриття

 Депутат Кіровоградської міської ради Павло Топчій у своєму персональному блозі на сайті газети "Украина Центр" написав повідомлення, яке ми повністю наводимо нижче. 

"На цих вихідних, до мене надійшла інформація, що міська влада має намір ліквідувати Кіровоградський кібернетико – технічний коледж.

Джерело перше – міська рада. Заступник міського голови І. Василенко, який одночасно є головою міської комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування звернувся до постійних депутатських комісій міської ради  з проханням ініціювати ліквідацію цього коледжу по закінченню навчального року.

Джерело друге – батьки одного зі студентів коледжу, яким сказали, що наступного навчального року вже не буде. Де продовжувати навчання студентам, які в цьому році не закінчують коледж, керівництво коледжу не знає.

Невже так безславно закінчиться більш ніж 20-ти річна історія Кіровоградського кібернетико-технічний коледжу?"

На сайті самого кібернетико – технічного коледжу розміщено копії ліцензій і сертифікатів про акредитацію, які надають право надавати послуги у сфері вищої освіти і термін дії яких спливає у липні 2014 року. Тобто, якщо коледж наступного року не пройде процедуру державної акредитації, він не матиме права навчати студентів і, відповідно, видавати дипломи.  До речі, термін дії ліцензії на право надавати послуги у сфері загальної середньої освіти, копія якої розміщена на сайті навчального закладу, сплив ще 1 липня 2012 року і наразі невідомо, чи продовжено строк її дії.

Протягом кількох останніх років посадові особи коледжу, який є комунальним навчальним закладом, були фігурантами кримінальних справ, пов'язаних з незаконним використанням бюджетних коштів. 


 
5714Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: