Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Людмила Шукрута
Дата: 8 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/04/08/schira-podjaka-vid-sertsja-materi-.htm
суспільство, 8 квітня 2013

Щира подяка від “Серця матері”

Людмила Шукрута

Впродовж шіснадцяти років товариство «Православна просвіта» несе слово Боже у серця і душі дітей та дорослих. На сьогодняшній день під опікою організації понад трьох тисяч дітей.

Одним із головних напрямків роботи «Православної просвіти» з перших днів її існування є благодійність. На великі православні свята члени товариства та директор  Антоніна Павловська  відвідують інтернати та сиротиньскі заклади, лікарні. Розповідають дітям  про православні свята, пригощають  їх  солодощами, фруктами та соками. Діти вже знають активістів “Православної просвіти”, коли бачать, що під’їхав автобус, з радістю біжать назустріч, допомагають розвантажувати подарунки.

Керівництво “Православної просвіти” намагається на прохання  інтернатних та дитячих закладів області, громадських організацій  допомогти їм придбати  для дітей з обмеженними можливостями побутову техніку, білизну, поставити сучасні вікна та інші необхідні речі в інтернатах.

Просвітяни вже досить давно опікуються й організацією  матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері». Наші діти систематично відвідують святі місця України, монастирі, також проводяться бесіди на морально-етичні  духовні теми, члени товариства підтримують  батьків, які виховують дітей з особливими потребами. Для нас  «Православна просвіта» стала другою домівкою, а її члени - рідними та близькими людьми.

Ми безмежно вдячні  Бахмачу Євгенію, Антоніні Павловській, священику Євгенію Жабковському та духовнику нашій організації Сергію Ткаченку за турботу й небайдужість до долі дітей з особливими потребами та їх батьків.

Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху! Нехай тепло і затишок родиної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї.  Великого Вам  Божого благословіння на всі Ваші справи!

Із щирими побажаннями,
Кіровоградська обласна громадська організація
матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце матері»,
Людмила Шукрута

5193Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: