Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор:
Дата: 5 квітня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/04/05/startuvala-viii-vseukrainska-blagodiina-aktsija-sertse-do-sertsja-.htm
суспільство, 5 квітня 2013

На Кіровоградщині стартувала VIII Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця»

 Про початок акції в області повідомив заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Сергій Колодяжний, повідомляється на сайті ОДА. Зібрані волонтерами кошти в цьому році будуть використані на купівлю діагностичного обладнання лікарням для допомоги дітям з проблемами слуху. Звичайно ж, Кіровоградщина не залишиться осторонь. Адже минулого року зусиллями кіровоградських волонтерів вдалося зібрати понад 116 тис.грн., які пішли на закупівлю медичного обладнання для дітей, хворих на цукровий діабет. Для Кіровоградщини акція з року в рік набуває все більшої популярності. Крім основної мети, вона також покликана розвинути волонтерський рух в регіоні.
Заступник Голови Правління Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» Катерина Бартецька зауважила, що акція пройде під гаслом «Почуй світ»:
- У прямому сенсі кожна копійка, пожертвувана небайдужими українцями, допоможе врятувати життя багатьох хворих малюків, адже середньостатистичний розмір внеску складає лише 20 копійок, - підкреслила Бартецька.
Загалом за семирічну діяльність фонду лікарням було передано медичне обладнання, загальна ринкова вартість якого склала 21 707 814,00 грн. Минулого року спільними зусиллями по всій Україні волонтерами було зібрано 3 960 302,42 грн., за рахунок яких закуплено та передано дітям, хворим на цукровий діабет, 209 інсулінових помп у безоплатне користування.
Під час прес-конференції Олександра Буряк, регіональний представник Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», ознайомила присутніх з планом проведення акції. Так, збір грошей та інші заходи акції пройдуть з 7 по 28 квітня. У цей час передбачено проведення фестивалів, флеш-мобів, конкурсів, закритих концертів у школах, вузах, щоб максимально долучити молодь до цієї благородної справи. А 28 квітня пройде урочистий гала-концерт у Кіровоградському дендропарку, в якому візьмуть участь зірки Кіровограда та області, а також усі бажаючі самодіяльні колективи.
Волонтером Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця»може стати кожен охочий - потрібно лише зв'язатися з представником фонду або заповнити заявку на сайті.
5204Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: