Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: Ольга Гріднєва, фото - Вікторія Талашкевич
Дата: 4 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/02/04/vidverto-pro-osobiste.htm
суспільство, 4 лютого 2013

Відверто - про особисте

Ольга Гріднєва, фото - Вікторія Талашкевич

У минулу суботу у  Новоукраїнці відбувся тренінг в рамках Всеукраїнської програми «ЗДОРОВ’Я ЖІНОК УКРАЇНИ». Один з серії тренінгів, що проводяться в рамках Всеукраїнської програми «ЗДОРОВ’Я ЖІНОК УКРАЇНИ», тренінг пройшов у районній бібліотеці.

Тренер Програми Ольга Гріднєва розповідала новоукраїнський молоді про те, як зберегти свої здоров’я та про сучасні методи планування сім’ї. Півтора десятки учасників тренінгу активно брали участь у вправах та жваво дискутували.

Довідково: Програма “Здоров’я Жінок України”, що виконується Інститутом досліджень і тренінгів ім. Джона Сноу за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, працюватиме в пілотних регіонах України, а також на національному рівні протягом п’яти років (2011-2016 рр.).
 

 Програма спрямована на захист репродуктивного здоров‘я українських жінок і сімей шляхом покращення використання сучасних методів контрацепції як альтернативи не планованим вагітностям і пов‘язаним із ними абортам. Серед пріоритетів програми - створення можливостей для жінок і пар приймати поінформовані рішення щодо планування сім’ї та репродуктивного здоров’я, покращення знань постачальників послуг з сучасних методів планування сім’ї, а також їх клінічних і консультативних навичок, а також допомога у створенні національного і регіонального політичного середовища, сприятливого для планування сім’ї і репродуктивного здоров’я.

4047Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: