Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: kirovograd24.com
Дата: 4 лютого 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/02/04/-garjacha-linija-pratsjuvatime-u-novomu-formati.htm
суспільство, 4 лютого 2013

"Гаряча Лінія" працюватиме у новому форматі

kirovograd24.com

Обласний контактний центр, створений на базі «Гарячої Лінії» починає працювати у новому форматі, який покращить рівень ефективності лінії, а також роботу багатьох державних установ, соціальних закладів, підприємств житлово-комунального господарства.

Працівники «Гарячої Лінії» телефонуватимуть у різноманітні заклади під виглядом звичайних абонентів, громадян. Вони будуть ставити питання, звертатися із пропозиціями, скаргами. А тим часом – перевірятимуть, як працівники відповідають людям, наскільки повну інформацію подають, чи коректно себе ведуть.

Ще один важливий момент – це робота на «Гарячій Лінії», на постійній основі, юриста-консультанта. Тепер, якщо людина телефонує та потребує юридичної консультації, поради – оператор буде переключати дзвінок, і з громадянином спілкуватиметься досвідчений фахівець. Така новела впроваджена через те, що людей турбують дуже багато питань саме у цій площині!

4569Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: