Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: суспільство
Автор: kirovograd24.com
Дата: 29 січня 2013
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/society/2013/01/29/chergi-do-ditsadkiv-budut-i-u-tsomu-rotsi.htm
суспільство, 29 січня 2013

Черги до дитсадків будуть і у цьому році

kirovograd24.com

У Кіровограді на 100 місць у дошкільних дитячих закладах (власне, дитсадках) припадає 134 дитини, тоді як у Світловодську – 114, а в Олександрії – 122. Зрозуміло, що є і черги, і потреба у додаткових дитячих садочках та групах, а значить і корупція, адже завжди буде хтось пхати дитину, даючи хабарі, та й керівники дитячих закладів будуть брати гроші з батьків - на ремонти, обладнання, тощо.

Оскільки одним із першочергових завдань Президента України перед владою на місцях є вимога ліквідувати черги до дитячих садочків, то це питання - на контролі у керівництва регіону. Тому і на прес-конференції в обласній адміністрації приділила увагу питанням дошкільної освіти  заступник голови ОДА Галина Василівна Пастух. Як йдеться на офіційному сайті ОДА, у нашій області діти п’ятирічного віку охоплені дошкільною освітою на 100%, а діти шестирічного віку - лише на 75,6%. Не зважаючи на те, що упродовж двох останніх років в області відкрито кілька десятків нових дитсадків і додаткових груп, проблема залишається.

 

3790Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: