Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 11:30
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/22/bjudzhetni-pitannja-na-rozgljad-chergovoi-sesii-pratsjujut-postiini-komisii-kropivnitskoi-miskoi-radi.htm

Бюджетні питання на розгляд чергової сесії: працюють постійні комісії Кропивницької міської ради


Вчора, 21 жовтня, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету та податкової політики, під головуванням депутата Дмитра Бірця.

 

Першою на порядку денному стала пропозиція щодо перейменування вулиці Олексія Єгорова на вулицю імені кропивничанина, Героя України  Ігоря Замоцького.  Анна Назарець, начальниця управління культури і туризму, представила цей проєкт рішення і підкреслила важливість символічних змін у топонімічному просторі міста. Присутні на засідання члени комісії одноголосно підтримали пропозицію топонімічної комісії.

 

Блок соціальних питань представила Юлія Вовк, директорка департаменту соціальної політики міської ради. Зокрема, йшлося про перерозподіл видатків, а також зміни до програм підтримки учасників АТО, ООС та їхніх сімей. Ці проєкти рішень також були підтримані комісією, адже вони напряму стосуються тих, хто потребує найбільшої підтримки від влади. 

 

Начальник управління молоді та спорту Вячеслав Гурський також представив одразу кілька важливих проєктів рішень, спрямованих на популяризацію спорту серед мешканців міста та розвиток спортивної інфраструктури на найближчі роки.

 

Віктор Кухаренко, начальник головного управління житлово-комунального господарства, порушив важливі питання змін до програми розвитку житлово-комунального господарства та безпеки дорожнього руху.

 

Завершальним питанням порядку денного роботи комісії стало обговорення програми капітального будівництва та реконструкції на 2025-2027 роки, представлене Сергієм Білоконем, начальником управління капітального будівництва міської ради.

 

Із погодженими проєктами рішень можна ознайомитися на офіційному сайті Кропивницької міської ради: https://kr-rada.gov.ua/proekti-rishen/proekti-miskoyi-radi/ .


https://www.facebook.com/krrada.official


     

812Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: