Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 15:52
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/04/kropivnitski-rjatuvalniki-vlashtuvali-bezpekovi-rozvagi-dlja-ditlahiv.htm
новини, вчора, 15:52

Кропивницькі рятувальники влаштували безпекові розваги для дітлахів


Навчати дітей основ безпеки треба починати  з раннього дитинства, пояснюючи, хто у навколишньому світі для малечі друг, а хто ворог. З часом, коли діти підростуть, і підготовка з безпекових питань має стати серйознішою. Так, у доросле життя вони попрямують, маючи за плечима ґрунтовні  знання, які зможуть врятувати життя.


Над цим працюють батьки та вихователі, втім, найкраще підростаюче покоління вчиться правил безпеки у товаристві рятувальників.


Для цього надзвичайники вирушили до Центру позашкільної освіти “Мозаїка” у Кропивницькому. Тут для юних кропивничан влаштували навчально-розважальну програму під гаслом: “Запобігти. Врятувати. Допомогти!” - повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Разом з працівниками Служби порятунку діти не лише повторювали відомі вже правила пожежної безпеки, а й із задоволенням приміряли бойовки та подавали воду зі ствола, уявляючи, що рятують від вогню будинок.


Дізналися юні учасники акції й про вибухонебезпеку, а також про те, як вберегтися від такої загрози.


Рухливі ігри у супроводі психолога ДСНС були спрямовані не лише на обмін позитивними емоціями, а й розкрили прості, та разом з тим, дуже ефективні практики розвантаження нервової системи й подолання наслідків стресу.


Так активно, весело та пізнавально провели вихованці Центру позашкільної освіти час разом з провідниками безпеки.




                  

1195Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: