Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: вчора, 16:47
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/10/04/kropivnichan-zaproshujut-na-zustrich-iz-floristkoju.htm
новини, вчора, 16:47

Кропивничан запрошують на зустріч із флористкою



У Кропивницькому на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть відкриту зустріч із флористкою та власницею успішної студії «Амелі» Варварою Діордієвою. Спікерка розповість про те, як зробити власне хобі справою всього життя та перетворити його на успішний бізнес. Участь безоплатна. 


За словами організаторів, Варвара Діордієва — талановита флористка та підприємиця, яка вже не перший рік створює квіткові шедеври та ділиться своїм досвідом із тими, хто мріє займатися улюбленою справою і досягати у ній вершин.


На зустрічі кропивничан чекає: 


  • Огляд сучасних тенденцій у флористиці.

  • Як розпочати та розвивати бізнес на основі квітів.

  • Ексклюзивні поради від Варвари для тих, хто хоче створити власну квіткову справу.

  • Анонс авторського курсу з флористики, який відкриє кропивничанам нові можливості!


«Хочете дізнатися, як зробити своє хобі справжньою справою життя? Або як перетворити любов до квітів у прибутковий бізнес? Тоді ця зустріч саме для вас! Ми познайомимо вас із Варварою Діордієвою — флористкою, яка перетворила своє хобі на успішний бізнес», — діляться у Гончаренко центрі Кропивницький. 


Захід проведуть у вівторок, 8 жовтня о 15:00 у місцевому Гончаренко центрі, що на вулиці Великій Перспективній, 4а. Для участі необхідно заповнити анкету за цим посиланням. .

610Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: