Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 22 липня, 09:03
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/22/za-dobu-scho-minula-rjatuvalniki-kirovogradschini-priborkali-dvadtsjat-shist-zaiman-na-vidkritih-teritorijah.htm
новини, 22 липня, 09:03

За добу, що минула, рятувальники Кіровоградщини приборкали двадцять шість займань на відкритих територіях


Протягом доби, що минула, підрозділи Кіровоградського гарнізону ДСНС здійснили 26 виїздів на гасіння пожеж на відкритих територіях. Горіли суха трава, очерет, сміття та пожнивні залишки. Такі пожежі стались на території Кропивницького, Олександрійського, Новоукраїнського та Голованівського районів, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Так, на вул. Степовій смт Знам’янка Друга Знам’янської МТГ Кропивницького району сталось найбільше займання. Горіло 1,5 га сухої трави на відкритій території. 


Крім того, на вул. Вишневецького м. Долинська загорілось 40 м2 сухої трави на прибудинкової ділянки приватного домоволодіння.


Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри, а пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку НАГАДУЄ: за спалювання рослинності чи сміття передбачене адміністративне та кримінальне покарання!


              

906Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: