Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 2 липня, 12:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/07/02/za-nezakonnii-vidobutok-korisnih-kopalin-zagalnoderzhavnogo-znachennja-suditimut-direktora-komunalnogo-pidpriemstva.htm
новини, 2 липня, 12:44

За незаконний видобуток корисних копалин загальнодержавного значення судитимуть директора комунального підприємства


За процесуального керівництва прокурорів Знам’янської окружної прокуратури обвинувальний акт стосовно директора одного з комунальних підприємств за незаконний видобуток корисних копалин загальнодержавного значення скеровано до суду (ч. 2 ст. 364, ч. 3 ст. 240 КК України).


Встановлено, що обвинувачений, зловживаючи своїм службовим становищем, здійснив незаконний видобуток підземних вод з артезіанських свердловин на території Долинського водозабору.


Сума завданих державі збитків становить майже 600 тис. гривень.


Під час досудового розслідування, з метою відшкодування завданих збитків, прокурором у кримінальному провадженні пред’явлено позов.


Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком.

https://t.me/kirgpua/1622


611Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: