Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 червня, 14:43
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/25/rjatuvalniki-kirovogradschini-oderzhali-partiju-gumanitarnoi-dopomogi-vid-zarubizhnih-partneriv.htm
новини, 25 червня, 14:43

Рятувальники Кіровоградщини одержали партію гуманітарної допомоги від зарубіжних партнерів


Днями до Кропивницького прибув черговий гуманітарний вантаж. Підтримку рятувальникам Кіровоградщини надали країни заходу та сходу через ДСНС України, повідомляє ГУ ДСНС України у Кіровоградській області.


Зокрема польські колеги передали кропивницьким надзвичайникам гідравлічне рятувальне обладнання, два пристрої димовидалення, всмоктувальні сітки, пожежну сокиру, ємність для піни, два десятки LED ліхтарів, три потужні оглядові ліхтарі та півсотні ручних ліхтарів. Також понад три десятки ліхтарів надійшли з Сінгапуру. 


Від Німеччини отримано дизельні обігрівачі та тепловий рукав до них,  а також теплову систему обігріву потужністю 20 кВт.


Сполучені Штати Америки надали дозиметр G-10 у чохлі та два пейджери Polimaster PM173GN з ІАА батареєю.


Цього разу отримали й автотехніку: дві одиниці односоних причепів від Норвегії та  автомобіль MITSUBISHI SHOGUN SPORT від Великобританії.  Також британці передали моторний гумовий човен у повній комплектації. 


Отримане майно вже найближчим часом попрямує до підрозділів області, аби допомогти рятувальникам виконувати їх непросту роботу у воді й на землі, в умовах літньої спеки та зимових холодів, відключень світла та тепла. 


                     

2004Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: