Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 20 червня, 15:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/20/u-kropivnitskii-miskii-radi-rozpochalasja-pidgotovka-do-chergovoi-sesii-pratsjujut-postiini-deputatski-komisii.htm
новини, 20 червня, 15:59

У Кропивницькій міській раді розпочалася підготовка до чергової сесії: працюють постійні депутатські комісії

 

Сьогодні, 20 червня,  під головуванням депутатки  Кропивницької міської ради Валентини Яремчук відбулося засідання постійної комісії з питань екології, земельних відносин та комунальної власності. Участь у засіданні взяв секретар міської ради Олег Колюка. 


На порядку денному постійної комісії було понад 30 питань.

 

Депутати опрацювали важливі аспекти оптимізації використання земельних ресурсів, а також питання, пов’язані із комунальною власністю. 

 

Окрім цього члени комісії взяли до відома інформацію щодо виконання протокольних доручень попередніх засідань і надали нові. Так, вже в липні планується проведення виїзного засідання комісії і обстеження будівлі, де юридично зареєстровано житловий будинок, але є відомості про проведення там комерційної діяльності. Власник приміщення комерційну діяльність, а саме — готельну, заперечує і стверджує, що цей житловий будинок здає в оренду. Депутати вирішили особисто переконатися в правдивості  його слів. 

 

А погоджені проєкти рішень будуть представлені на розгляд наступного сесійного засідання Кропивницької міської ради.

https://www.facebook.com/krrada.official

      

644Перегляда
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: