Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня, 10:16
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/18/zahist-prav-ljudini-v-umovah-voennogo-stanu-na-kirovogradschini-vikliki-ta-perspektivi.htm
новини, 18 червня, 10:16

Захист прав людини в умовах воєнного стану на Кіровоградщині: виклики та перспективи


У Кропивницькому відбувся форум на тему: «Захист прав людини в умовах воєнного стану у Кіровоградській області: виклики та перспективи». У засіданні взяли участь заступниця начальника Кіровоградської ОВА Катерина Колтунова, перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, а також депутати, представники структурних підрозділів ОВА, волонтери та військові.


Під час заходу Представниця Уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Кіровоградській області Галина Лугова презентувала щорічну доповідь Омбудсмана за 2023 рік.


Також під час панельної дискусії Катерина Колтунова розповіла про акценти та пріоритети у діяльності ОВА щодо захисту прав громадян. Зокрема, вона зазначила, що увага зосереджена на підтримці вразливих верств населення, осіб з інвалідністю, внутрішньо переміщених осіб, сімей з дітьми, ветеранів, військових та їх родин.


Крім того, учасники форуму обговорили досягнення та проблемні аспекти у сфері дотримання прав і свобод людини в діяльності різних інституцій.

https://t.me/kirovohradskaODA/20972

       

1198Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: