Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня, 11:56
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/18/u-kropivnitskomu-provedut-swap-vechirku-obminjuvatimutsja-odjagom-aksesuarami-ta-knigami.htm
новини, 18 червня, 11:56

У Кропивницькому проведуть SWAP-вечірку: обмінюватимуться одягом, аксесуарами та книгами



24 липня у Кропивницькому проведуть SWAP-вечірку. Учасники обміняються одягом, аксесуарами, парфумами та книгами, познайомляться між собою та проведуть час у затишній атмосфері. Участь безкоштовна. 


Про це повідомляють організатори — освітньо-культурний Гончаренко центр. Вони кажуть: для участі потрібно принести свої речі до Гончаренко центру, а далі кожен учасник та учасниця отримає за свої речі жетони, які зможе безкоштовно обміняти на щось інше.


«Долучайтеся до нашої першої SWAP-вечірки! Це чудова можливість обмінятися корисним одягом, аксесуарами, парфумами та книгами. Приносьте свої речі та знайдіть щось нове й цікаве для себе», — діляться у Гончаренко центрі Кропивницький.


Приносити на SWAP-вечірку можна одяг у хорошому стані, аксесуари (сумки, біжутерія, шарфи), парфуми, а також книги українською чи англійською мовами. 


«Максимальна кількість предметів для обміну від одного учасника – 20. Тобто це можуть бути 10 предметів гардеробу, три сумки, дві коробочки парфум і п'ять книг. Їх можна буде обміняти на речі інших людей. Усе обмінюється на все. Наприклад, книгу - на сукню, а рюкзак – на плащ», — кажуть організатори.


Обмін матиме декілька правил: усі речі для обміну мають бути гарної якості. З аксесуарів обміну підлягають так звані «великі» речі – сумки, шарфи, шапки, рюкзаки, пояси, краватки, шкарпетки тощо. 


SWAP-вечірку проведуть у середу, 24 липня з 17:30 до 19:30 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а (Гончаренко центр Кропивницький). Для участі необхідно заповнити коротку форму за цим посиланням.


Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 


1057Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: