Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 18 червня, 16:11
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/18/servisni-tsentri-mvs-zdiisnili-ponad-1-2-mln-reestratsiinih-operatsii-z-pochatku-roku.htm
новини, 18 червня, 16:11

Сервісні центри МВС здійснили понад 1,2 млн реєстраційних операцій з початку року


Продати чи подарувати авто, відправити старий мотоцикл на металобрухт, змінити номерний знак чи отримати нове свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, бо змінилося прізвище власника, — це все реєстраційні операції, що проводять у сервісних центрах МВС.


З початку року зафіксовано 1 200 665 реєстраційних операцій. З них вперше зареєстровано на території України понад 191 тисячу транспортних засобів. Фізичні особи перереєстрували понад 655 тисячі транспортних засобів за договором купівлі-продажу та 21 тисячу транспортних засобів за договором даруванням.


Основні причини перереєстрації транспортних засобів:


- зміна власника (продаж, дарування, спадщина);

- зміна номерного знаку;

- зміна персональних даних власника;

- переобладнання транспортного засобу;

- заміна чи відновлення свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.


Аби перереєструвати транспортний засіб, потрібно звернутися до будь-якого зручного сервісного центру МВС. Попередньо взяти талон на отримання послуги через функціонал е-запису або в терміналі в приміщенні сервісного центру МВС. Про наявність вільних талонів сповістить ТалонБот у телеграмі.


Перереєстрація за договором купівлі-продажу доступна не лише у сервісному центрі МВС. Якщо фізична особа здійснює перший продаж транспортного засобу у поточному році, вона може скористатися застосунком Дія. Продати онлайн можна легкове авто, мопед чи мотоцикл.


Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС в Фейсбукта Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію черпайте на сайті.


1478Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: