Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 14 червня, 12:44
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/06/14/na-kirovogradschini-u-90-gromad-funktsionujut-politseiski-stantsii.htm
новини, 14 червня, 12:44

На Кіровоградщині у 90% громад функціонують поліцейські станції


Відкриття двох станцій 13 червня відбулося уМаловисківській та Новомиргородській міськихтериторіальних громадах, повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.


У заходах взяли участь керівник поліції області Роман Козьяков, його заступник Олександр Сагаль, керівництво управління превентивної діяльності, територіальних підрозділів поліції, представники органів місцевого самоврядування, голова громадиЮрій Гульдас та секретар міської ради Олександр Лазарев.


Територію Маловисківської громади обслуговуватимуть поліцейські офіцери Олександр Кушнієнко та Сергій Сирота. Безпекою мешканців Новомиргородської громади опікуватиметься поліцейський офіцер Денис Німчінов. Найближчим часом до нього долучиться колега, який завершує спеціалізоване навчання.


Правоохоронцям вручили ключі від службових автомобілів. Також за сприяння громад для роботи офіцерів облаштовано приміщення та обладнано необхідною технікою.


«Формування безпечного середовища на Кіровоградщині є пріоритетним завданням у роботі поліції. Завдяки ефективній співпраці з представниками громад, в області успішно впроваджується проєкт «Поліцейський офіцер громади», який на сьогодні вже реалізовано у 45 громадах. Загалом на території області працюють понад 70 поліцейських офіцерів», - зазначив очільник обласної поліції Роман Козьяков.


          

1427Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: