Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 21 травня, 11:48
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/05/21/ponad-300-tis-grn-zbitkiv-pid-chas-remontu-ukrittja-povidomleno-pro-pidozru-nachalniku-odnogo-z-upravlin-oblderzhadministratsii.htm
новини, 21 травня, 11:48

Понад 300 тис грн збитків під час ремонту укриття - повідомлено про підозру начальнику одного з управлінь облдержадміністрації


За процесуального керівництва Кропивницької окружної прокуратури повідомлено по підозру начальнику одного з управлінь Кіровоградської ОДА у зловживанні службовим становищем (ч. 1 ст. 364 КК України).


За матеріалами кримінального провадження, посадовець, достовірно знаючи, що роботи з улаштування укриття в одному з навчальних закладів м. Кропивницького, передбачені проектно-кошторисною документацією, виконано не в повному обсязі, зловживаючи своїм службовим становищем та діючи в інтересах підрядника, підписав акти прийому-передачі виконаних робіт, таким чином безпідставно погодивши їх обсяги та якість.


Внаслідок таких протиправних дій на рахунок підприємства зайво перераховано за актами виконаних робіт понад 300 тисяч гривень.


На даний час досудове розслідування триває.


Орган досудового розслідування – Кропивницьке РУП ГУНП в області, оперативний супровід – УСБУ в області.

https://t.me/kirgpua/1560


188Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: