Кіровоград24: портал про місто

Кіровоград24: портал про місто

Розділ: новини
Автор:
Дата: 25 квітня, 11:59
Документ знаходиться за адресою: http://kirovograd24.com/shortly/2024/04/25/veteranskii-biznesta-platforma-zrobleno-v-ukraini-kurs-na-rozvitok-ekonomiki.htm
новини, 25 квітня, 11:59

Ветеранський бізнеста платформа «Зроблено в Україні» - курс на розвиток економіки


Сьогодні держава запроваджує чимало механізмів, які б сприяли поверненню учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та членів їх сімей до соціалізації та реалізації себе у професійній сфері. Одним із заходів є підтримка підприємницької ініціативи цих громадян шляхом надання безповоротної, безпроцентної державної допомоги на створення або розвиток власного бізнесу, повідомляє Кіровоградський обласний центр зайнятості.


Грант для ветеранів та членів їхніх сімей– це саме та програма, що дасть можливість не лише професійно реалізуватися та дати роботу іншим, а й, виробляючи свою продукцію та надаючи послуги, робити неоціненний вклад у розвиток економіки. На Кіровоградщині переможцями цієї програми стали 5 осіб, з них 2 учасників бойових дій та 3 членів їхніх родин. Їхні напрямки підтверджують їх безмежну любов до Батьківщини та виражають свою патріотичну належність. Підприємницька діяльність пов'язана зі створенням одягу з друкованими зображеннями патріотичного змісту, пошиттям спецодягу для виконання службових обов’язків, відкриттям кав’ярні та барбершопу із брутальною атмосферою, а також покращення транспортної логістики для доставки сировини до підприємств регіону та за його межами.


Все про грант для ветеранів та членів їхніх сімей, посилання тут https://www.dcz.gov.ua/people/ubd


Хочете долучитися до когорти підприємців? Мрієтечи вже маєте власний бізнес, виготовляємо власну продукцію чи товар, долучайтесь до платформи «Зроблено в Україні» – майданчик постійного прямого діалогу держави та підприємців.


Використавши на своїй продукції зображення торговельної марки «Зроблено в Україні» – ви допоможетеукраїнцям виділити товари, вироблені вашим підприємством, серед подібних товарів в обігу, популяризувати їх та стимулювати внутрішній попит на них. А це неабияка інвестиція у розвиток економіки та шлях до Перемоги.


Не знаєте як приєднатися до платформи? Відвідайте сайтhttps://madeinukraine.gov.ua/ та завантажте логотип, наліпки та гайд з впровадження державних інструментів.


Є питання щодо участі в урядовій програмі «Власна справа»? Телефонуйте за номером+38 (093) 478 70 81.



1065Переглядів
Інші матеріали розділу Версія для друку

Коментарі

Ще нема коментарів до цього матеріалу. Будьте першим!
Напишіть ваш коментар
Ім'я:
Коментар: